Om met name in de petrochemische industrie veilig te kunnen werken beschikt  D. Muilwijk B.V alle benodigde vergunningen en zijn al haar medewerkers volledig gecertificeerd. Tijdens onze werkzaamheden volgen wij de richtlijnen van deze certificeringen. 

Wij hebben onder andere de volgende certificaten

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.


SIR

D. Muilwijk B.V., de machines en alle medewerkers zijn SIR Gecertificeerd.
De Stichting Industriële Reiniging (SIR) heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. De Stichting Industriële Reiniging bundelt en behartigt dat belang in Nederland en - sinds 2003 - in België. De SIR geldt als een voorbeeld, hoe effectief zelfregulering op het gebied van veiligheid in een branche kan zijn.

Zo veilig mogelijk werken in industriële reiniging. Om die doelstelling te verwezenlijken, is de SIR op een aantal gebieden actief. Het vaststellen van richtlijnen staat voorop. 

SBG

Het doel van onze stichting is het gezamenlijk bevorderen van de veiligheid gedurende het werken met grondzuigers tijdens graafwerkzaamheden. Tevens heeft de stichting ten doel om de voordelen van het gebruik van de grondzuigtechniek te promoten bij “potentiele” opdrachtgevers en instanties/instellingen die zich bezig houden met graafwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Dit alles ter bevordering en professionalisering van de branche voor het grondzuigen.

Iso 9001:2015

Tevens zijn wij Iso 9001:202015 gecertificeerd voor het opzuigen en afgraven van zand, grind en puin met behulp van hydraulische graafmachines en zuigwagens.