Zuigtechniek

Zuigtechniek

Onze ultra moderne zuigmachines kunnen werk aan waar andere afhaken.

Met onze zuigmachines kan tot op 200 meter afstand en 50 meter diepte zonder kans op beschadigingen op een zeer veilige en efficiënte wijze de ondergrondse infrastructuur worden bloot gelegd.

Wij zetten onze zuigwagens voornamelijk in, in de (petrochemische)industrie waar wij werken aan nieuwbouwprojecten en het vrij maken van lekkages aan product-/waterleidingen en kabelstoringen.

Bij gemeentewerken waar wij o.a. boomwortels vrij zuigen en bij allerlei zeer uiteenlopende projecten uitvoeren. Ook maken steeds meer particulieren de keuze om gebruik te maken van onze zuigtechniek. Klik hier voor meer informatie.

lees meer >>

Graafwerkzaamheden

Graafwerkzaamheden

Mobiele kranen voorzien van alle opties.

Onze mobiele kranen zijn voorzien van het nieuwste apparatuur zoals een draai-kantelstuk, overdrukcabine, LMB en vonkenvanger. Ook hebben onze machinisten ruime ervaring opgedaan bij zeer veeleisende werklocaties wat betreft veiligheid en efficiency en zijn zij voorzien van alle denkbare benodigde certificeringen. Deze combinatie maakt dat wij projecten op een professionele wijze kunnen realiseren. Klik hier voor meer informatie.

Machineverhuur

Machineverhuur

Machineverhuur en materieel verhuur

Machine & materieelverhuur
D.Muilwijk B.V. verhuurd op uur basis. Zo kunt u bij ons terecht voor bemande  zuigwagens, bemande 17 & 18 ton mobiele kranen en minigravers. Daarnaast beschikken wij over Deco Units en afzetmaterialen. Klik hier voor meer informatie.

Aannemer GWW

Aannemer GWW

Uw partner in de Grond-, weg- en waterbouw

Wilt u werk uitbesteden in de grond-, weg- en waterbouw dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als hoofd- of onderaannemer kunnen wij u voorzien van advies en projecten van A tot Z realiseren. Door ons uitgebreide machinepark en vakmanschap zijn wij in staat u compleet te ont zorgen.

lees meer >>